Postřehy ze setkání Žákovkého parlamentu

Postřehy ze setkání Žákovkého parlamentu

Mgr. Pavel Hodál
 
Bylo to tady super. Poznala jsem spoustu skvělých lidí. Jídlo i hry byly fajn. Jestli to půjde ráda bych jela znova.
Rašovská
Výjezdko se mi jako vždycky líbilo =). Letos mi přijde, že jsme toho stihli hrozně málo (loni jsme hráli hrozně moc her …), ale na druhou stranu bylo víc volného času a byla tady taková pohodová atmosféra =). Letos se mi asi výjezdko líbilo nejvíc (jenom škoda těch her) a hlavně lidi – děcka i učitelé byli suproví! Takže je mi dost líto, že už tady příští rok nebudu. Doufám, že parlament a jeho výjezdy budou dál pokračovat a budou nadále tak fajn =). Protože věřím, že i děckám se to líbilo.
Blanka Hýžová
Tohle výjezdko jsem si užila, nevím jestli to bylo protože to bylo asi (snad i bohužel) poslední moje výjezdní zasedání (gympl). Potkala jsem spoustu nových přátel, o kterých si myslím, že mi zůstanou i ve škole. Jsem ráda, že jsem jela.
Vajčnerová
Zhodnocení pobytu
Líbilo se mi tady a bylo to tady super. Chtěla bych ale méně volného času a víc her. Potkala jsem tady spoustu super lidiček. Těším se, až pojedu příští rok.
Horáková Agáta
Výjezdní zasedání ŽP 2010
Tohle bylo již mé 3. výjezdko. Bylo ze všech nejlepší. Nevím zda to bylo tím, že se cítím straší a taková ehm… autoritativnější (nebo prostě nevím no). Byla tu sranda. Víc jsem se sblížila s holkama, což je brilantní. Jsem ráda, jsou super. Je divné to co tu píšu. Myslím si, že to tu bylo celkem vklidu. Všichni spolu vycházeli. Rozhodli jsme skvělé věci. Téma plesu je taková … osvěžující! Nic takového tu nebylo, alespoň myslím. Snad vyjde ten časopis, který si tak plánuji. Jsem ráda, že jsem mohla strávit jeden víkend s tak skvělými lidmi, rozhodovat (zčásti) o chodu naší školy, zahrála jsem si hry, nasmála se, víc je poznala a pila skvělý čaj. Těším se na další, bohužel již poslední výjezdko.
Veronika Kopalová
Tohle výjezdko bylo super. Moc jsem si ho užila. S děckama jsem se parádně bavila, hry byly super, a to pouštění draků bylo nejlepší. Myslím, že je dobře že se něco takového pořádá, protože poznáte spoustu nových, starých suprových lidí a děcek. A vaří se tady mnohem líp než ve školní jídelně. A JE TU TEN NEJLEPŠÍ ČAJ NA SVĚTĚ! =)
Lucie Šlezingrová


 
Hodnocení
Moje poslední výjezdní zasedání se mi zdálo velice krátké => možná proto že byl volnější program. Ale líbilo se mi velice. Hodně se toho dořešilo, hodně jsme probrali => ale čas utíkal až moc rychle, možná mi chybělo více společenských her v budově jako minulý rok, ale zase bylo více her venku, což mě potěšilo. Na tyto akce s parlamentem nikdy nezapomenu, děkuji všem učitelům i žákům za celé krásné 4. výjezdní zasedání.
Díky Jan Mátl al. Honza Mátl
Hodnocení
Byla tu sranda. Nejvíc se mi líbila hra se šátky a poznala jsem hodně lidí. Doufám, že pojedu i příští rok.
Bernadette Goma
Hodnocení
Na výjezdku se mi moc líbilo, potkala jsem spoustu nových super lidí. Příští rok bych chtěla jet zas, bylo to tu super a sranda.
Míša Repková
Výjezdové zasedání žákovského parlamentu
Ve srovnání s minulým rokem bylo rychlejší uklízení, každý měl co dělat a rozbité věci jsem skoro nepostřehl. Zdá se mi, že to bylo větší podporou učitelů, kterých bylo víc. Příště pojedu znovu.
Aleš Konečný 8.B
Výjezdko
Strašně moc se mi tu líbilo. Bylo tady hodně nových děcek, se kterýma jsem se skamarádila, ale zase mi chyběli loňští deváťáci. Hráli jsem fajn hry a užívali si to. Jen škoda, že už zase odjíždíme, ještě bych tu zůstala. Ale i tak… Mám to ráda tady i u parlamentu a těším se na příští rok.
Tereza Spišeková
Bylo to super, Příští rok jedu znovu. Byli tu super učitelé a děti. Škoda, že je to tak krátké .
Jsem tady poprvé a jsem velice nadšená. Moc se mi tu líbilo a já jsem spokojená
Aneta Svobodová


 
Výjezdko
Tohle zasedání bylo super stejně jako minulé. Bylo to dokonce lepší. Rychleji se uklidilo. Ale bylo to takové volnější než minule. Bylo méně her, méně jsme toho stihli. Musím pochválit učitele za jejich trpělivost a p. uč. Čermákovou za vaření. Příště jedu zas.
O. Lásko
Bylo tu dobře a je fajn že jsme měli Ok počasí … Vymýšleli jste dobré hry a soutěže… Nejvíce se mi líbila hra na upíry… Probrali jsme toho hodně ohledně ŽP, prostě to tu bylo SUPER.
Děkuju
Výjezdní zasedání ŽP 2010/2011
Letošní výjezdní zasedání bylo opravdu povedené. Seznámila jsem se se spoustou nových a úžasných lidí. Počasí se nám taky celkem vyvedlo a když nám byla opravdu zima, zahráli jsme si nějakou „akční hru“ a hned nám bylo dobře. Myslím, že za všechny můžu říct, že jsme si to letos ve Valči užili a všem se nám to líbilo! 
Monča Waisová
Letošní výjezdní zasedání se mi stejně jako ta uplynulá moc líbila. Strávil jsem skvělý víkend s mými kamarády ze školy a zároveň jsem se skamarádil s předtím neznámými lidmi. Jsme rád, že jsem se tohoto zasedání mohl zúčastnit a doufám, že se tady sejdu s mými kamarády i příští rok.
Martin Hrachovina
Výjezdko bylo dobrý, samozřejmě i všechny hry a soutěže. Bylo možná i lepší jak minulý rok a budu rád, když sem budu moct jet i příští rok
V.Š.
Výjezdko podle mě bylo super. Doufám, že příští rok budu moct přijet a přijedou stejní lidi. Kromě A :-/. Supr hry i lidi 
Väger
Poslední výjezdko se mi líbilo, ale bylo nějak krátké. Všechny hry se mi líbily.
Martin H.
Zasedání bylo supr. Těším se na další. Učitelé tak nej. Doufám, že to tu bude zase.
S pozdravem
David Boušek


 
Hodnoceni
Bylo to tady moc fajn a hrozně moc se mi líbily hry. Těším se na příští rok, jestli budu chodit do parlamentu.
Cyprianová
Hodnoceni
Moc se mi tady líbilo. Móóóc se mi tu líbilo. Byly tady úžasné hry!!! Jídlo tady bylo výborné!!! Doporučuji příštím ročníkům!!!
Nicole Heimová
Hodnocení
I když jsem tady ještě nebyl, tak se mě to tady velice líbilo – ty hry a soutěže a učitelé, kteří nás pěkně podporovali. Příště přijedu znova.
Honza Němec
Hóóódnocení
Jenže jsem ve Valči poprvé tak je to tu moc fajn :P. Musím velice pochválit za výborné jídlo :D. Přála bych si být příští rok v parlamentu :D. Všichni učitelé jste moc fajn velmi si vás vážím.
Renča Pokorná
Toto výjezdní zasedání bylo horší než minulý rok, nehrála se většina her (Obři, Trpaslíci). Bylo tu dost dobrých lidí, ale byl tu blbý úklid :D
Vojta Zítka