Projekt "DARUJ KNIHU"

Projekt "DARUJ KNIHU"

Vážení a milí rodiče,

jsem velmi ráda, že naše škola má svoji vlastní hezkou knihovnu, plnou spousty krásných knížek. Můžeme tak dětem nabídnout možnost bezplatně si tyto knihy zapůjčit. A  s velikou radostí musím říct, že této možnosti děti z I.stupně využívají opravdu velmi rády, často a pravidelně. Knihovna je ve výpůjční době zaplněná velkým množstvím čtenářů, pro něž se snažíme seznam knižních titulů stále rozšiřovat a obohacovat o novinky různých žánrů, tak aby si každý vybral.

Knihovna pro děti z I.stupně čítá bezmála 900 titulů. Ale z velké části je to také právě Vaší zásluhou - díky Vašemu aktivnímu přístupu v minulých ročnících projektu "Daruj knihu" a také z financí z fondu Rady rodičů.

Také v tomto školním roce je tu výše zmíněný projekt "Daruj knihu" a já budu velmi ráda, pokud se do něj budete chtít zapojit také Vy. Je to snadné. Na vrátnici školy je umístěn košíček s barevnými lístky. Na každém z nich je uvedeno jméno spisovatele a název knihy. 

V případě Vašeho zájmu a souhlasu si Vaše dítě může jeden či více papírků z košíku vylosovat a danou knihu s Vámi zakoupit a přinést do školy, kde ji odevzdá svému třídnímu učiteli nebo paní učitelce Egberts ve třídě 3.B.

Všechny nové knihy budou obaleny a jméno dárce zapsáno na přední stránce.

Předem veliké poděkování všem, kteří se do tohoto projektu chtějí svým knižním příspěvkem aktivně zapojit.