5.B a 5.C na ŠKOLE V PŘÍRODĚ!

5.B a 5.C na ŠKOLE V PŘÍRODĚ!

V týdnu od 20. do 24. února se uskutečnilo naše Velké vánoční překvapení, které nám upekly naše třídní paní učitelky, a to sice, že jsme se žáci 5.B a 5.C zúčastnili školy v přírodě ve Vlachovicích v hotelu Pavla! 

Dopoledne bylo věnované školním aktivitám a odpoledne už patřilo hlavnímu tématu - Olympijské hry. Dozvěděli jsme se spoustu informací o antických i současných Olympijských hrách a na vlastní kůži jsme si vyzkoušeli různé druhy letních i zimních sportů, jako třeba střelbu, sumo zápas, biatlon, lyžování, běh, hod diskem, skok do dálky a další. Každé odpoledne jsme zahajovaly zpěvem olympijské hymny a následně jsme jako jednotlivci či v týmech rozdělených dle kontinentů soutěžili v krásné okolní přírodě o olympijské medaile.

Velké díky patří paním učitelkám Martinkové a Junákové za to, že nám tuto školu v přírodě zorganizovaly, paní učitelce Kuckové a vychovatelce Dočekalové, že se o nás hezky staraly, instruktorům z agentury Kulička za skvělý odpolední program a kuchaři za bezkonkurenční jídlo! Všechny aktivity byly bezvadné, ale na vlajky, mravence či společnou diskotéku budeme asi nejvíce vzpomínat. Děkujeme!



Žáci 5.B a 5.C

P.S.: Spoustu momentek z našich zážitků najdete ve fotogalerii.