Hodnocení výjezdního zasedání ŽP

Hodnocení výjezdního zasedání ŽP

Tento výjezd se mi líbil a příští rok toužím po tom, abych jel znova. Hry byly super a všechno ostatní taky. Nejlepší bylo to jídlo. Spřátelil jsem se tu s hodně lidma, který jsem moc neznal a taky jsem se tu naučil více spolupracovat a nemyslet pořád na sebe, ale i na ostatní kolem mě. :-)

____________________________________

Bylo to tady super. Jídlo chutnalo výborně. Nejlepší byly palačinky, které jsme snědli hned. Taky jsme hráli spoustu skvělých her, u kterých jsme mohli získat spoustu odměn. Hry byly rozmanité, některé na logiku, jiné na postřeh a další na zapamatování. Vše bylo skvěle naplánované až do poslední minuty. Nejvíce se mi líbily hry „na šamana, kouzelníka a mága“, dále také „posouvání propisky“, „živé pexeso“ bylo také zábavné. Nejlepší však byla hra „škola“, kterou jsme hráli v sobotu večer. Celým zasedáním nás provázela hra na Tajného kamaráda. Na konci – v neděli – jsme odhalili našeho TK. Bylo to šokující, zjistit, koho jsme měli. Na zasedání jsme zase plánovali aktivity pro tento školní rok. Bylo to tu super. Doufám, že pojedeme i příští rok!

____________________________________

Velmi jsem si to tu užil a troufnu si říci, že to zde bylo lepší, než jsem čekal. Bavilo mě to zde a byl jsem rád, že jsem tu byl. Našel jsem zde několik nových přátel a utužil přátelství se starými. Škoda, že už s parlamentem nikam nepojedeme.

____________________________________

Moc jsme si to užili. Bylo to skvělé. Je mi líto, že jsme tu poslední rok. Užili jsme si spoustu zábavy a poznali nové kamarády. Učitelé na nás byli moc hodní. Přeji ostatním, aby si to tu další roky užili tak, jako jsme si to tu užili my. Máme odtud zážitky, které nikdy nezapomeneme.

____________________________________

Bylo to tu skvělé. Prostě nejlepší na světě. Dávám 10 hvězdiček z 10. Doufám, že to vyjde a budu tu i příští rok. Prostě všechno to tady bylo úplně skvělý: lidi, prostředí, aktivity. Bylo to tu skvělý hlavně díky Vám, protože jsem strašně ráda, že jste s námi jeli. Jídlo bylo skvělý. Oblíbila jsem si i spaní na zemi na karimatce a ve spacáku, což jsem netušila. Bavily mě všechny hry – hlavně škola a ty kameny. Také jsem si vylosovala skvělého „Tajného kamaráda“. Strašně rychle to uteklo. Klidně bych tu byla ještě mnohem déle.

____________________________________

Moje poslední výjezdní zasedání <3

Už po čtvrté jsem tady a mám pocit, že se to pořád jen zlepšuje. Spala jsem konečně na posteli, tak jak jsem si v 6. třídě slíbila. Hry jsou pořád stejně dobré, lidi jsou tu dobří každý rok. Jídlo je nejlepší a hlavně ty zážitky a zkušenosti jsou na tom nejvíc hezký. Jsem hrozně ráda, že jsem tady mohla být 4 roky a každý rok byl super. Výjezdní zasedání je jeden z výletů, který nezapomenu. Děkuji, že jsem měla možnost jet. <3