Slunečná Praha

Slunečná Praha

 Letošní deváťáci měli opravdu štěstí, počasí bylo nadmíru přívětivé, Praha trochu méně zalidněná, než je v této době obvyklé, a všechno (ubytování, snídaně a obědy, doprava, prohlídky) prostě klapalo, jak mělo . 

Fotografie naleznete během příštího týdne ve fotogalerii.

Zde jsou postřehy některých žáků:

IX. A

Pro mě byla Praha úplně skvělá. Viděla jsem věci, které bych si asi dobrovolně neprohlédla. např. památník heydrichiády, nejvíc se mi líbilo, jak paní průvodkyně mluvila. Líbil se mi náš hostel, který je v centru města, tedy 3 minuty od všeho i od Starbucksu. Vyšlo nám i super počasí. (AP)

V Praze se mi líbili. Bysdleli jsme v celkem levném hostelu, který překonal mé očekávání...Nejvíc mě zaujala procházka po Pražském hradě, Petřín a památník heydrichiády. Řekl bych, že to byl asi nejlepší výlet. (JV)

Ubytování bylo krásné, snídaně vynikající. Divadlo mě moc nebavilo, ale to je asi jediná věc, o které mohu něco takového říct. O památkách nám učitelé říkali stručně a výstižně. Nejlepší ale bylo to, že jsem tam byl s kámošema. Klidně bych jel zas. (MB)

IX. B

V Praze se mi moc líbilo. Nejvíce se mi líbila památka heydrichiády, kde jsme byli poslední den. Moc se mi zalíbil Karlův most a také rozhledna na Petříně. Nejlepším zážitkem byla plavba po Vltavě, super bylo ubytování a celkově Prahu hodnotím velice pozitivně. (JM)

V Praze se mi moc líbilo. Měli jsme moderní hostel za pár korun. Byli jsme v divadle, v senátu, v památníku heydrichiády a spoustě dalších lokalitách. Výlet jsem si moc užil, každý, kdo tam nebyl by měl litovat a určitě bych to doporučil i příštím generacím. Zájezd hodnotím známkou 1. (KS)

Praha sama o sobě je opravdu nádherné a jedinečné město s překrásnými stavbami a historickou atmosférou. U některých budov bych dokázala i nějakou dobu stát a obdivovat jejich krásu a všechny ty malé detaily. Organizace celého zájezdu byla velice dobře vymyšlena. Vždy se nám všechny akce velice dobře propojovaly. ...Jsem ráda, že jsem dostala šanci se takové akce zúčastnit. (ND)