Výjezdní zasedání Žákovského parlamentu 2011

Výjezdní zasedání Žákovského parlamentu 2011

Hodnocení výjezdka

Byl pátek, tři hodiny odpoledne a já si dala slib. Protože je tohle mé poslední Výjezdní zasedání s ŽP, užiju si ho na 110%! Tak se taky stalo. Poznala jsem další nové super lidi. S těmi známými jsem si upevnila vztahy a všichni jsme si to užil. Opravdu nemůžu uvěřit tomu, že jsem ve Valči s parlamentem naposled. Učitelé byli jako vždy úžasní, moc hodní, vtipní a měli skvělé nápady na hry a společné aktivity. Výjezdko mě jako vždy nezklamalo. Nezbývá než říct DĚKUJU!

Monika Waisová 9.A

Výjezdko

Jsem na této škole nová a jsem moc šťastná, že jsem dostala příležitost strávit víkend s báječnými lidmi. Hry byly fajn a zábava nepřestávala…Celý pobyt navíc zpestřila hra Upíři. Byla to super zábava a příští rok chci jet taky!

Anička Kučerová 6. C 

Byl to krásný pobyt. Ten nejlepší výlet, na kterém jsem kdy byla. Jídlo bylo vynikající, pobyt byl skvělý a lidé byli úžasní. Seznámila jsem s novými lidmi.

Alexandrina Stropsa, 6.B


Výjezdní zasedání Žákovského parlamentu bylo úžasné. Byla hrozně velká sranda. Bavilo mě to, že jsme pořád neřešili jenom věci ohledně parlamentu, ale hráli jsme i velice zábavné hry. Moc se mi líbila hra Upír a Tajný kamarád. Velmi mi chutnaly obědy. Děkuji nejen za ně, ale za všechno, hlavně, za výborně strávený víkend.

Natalie Wismeková, 6. B 

Bylo to super. Tyhle kažodoroční víkendy ve Valči jsou nejlepší. Hrajeme super hry, které nemají chybu. Prostě nemám slov.

Štěpán Hájek, 7. B 

Výjedzní zasedání ŽP 2011

Bylo to tu super a moc se mi tu líbilo. Jídlo bylo senzační a taky tady byla sranda. Všechno se mi tu líbilo. Možná bych si pro příště přála, aby byl náš pobyt ve Valči delší.

Terka Trojovská, 7.C

Moji milí a drazí učitelé,

bylo to tu jako vždy super. Jen bych si přál, abychom tu mohli být alespoň o dva dny déle. Trochu mě mrzí, že jsem musel na pár hodin odjet, ale jinak byly všechny hry výborné a rád pojedu i příští rok.

Vašek Šmatera, 8.C 

Bylo to tady super a určitě chci jet znovu. Akorát to tady ubíhá moc rychle.

Martin Claus, 6. A 

Moc se mi tu líbilo. Jsem tu poprvé a jsem nadšený. Doufám, že zůstanu v parlamentu, abych se se mohl opět vrátit.

Jakub Kaš, 7. B 

Letos jsem zde byl sice poprvé, ale splnilo to mé očekávání. Jídlo od paní učitelky Čermákové bylo vynikající, za což jí skládám velký obdiv. Myslím si, že tento víkend krásně odstartoval můj bohužel poslední rok na Bakalce. Poznal jsem spousu dětí, o kterých jsem před výjezdkem neměl ani tušení, což je velmi pozitivní. Potěšilo mě, že se učitelé, kteří nás učí, dokáží chovat přirozeně. Teď na závěr mě docela mrzí, že jsem zde naposled.

Jakub Knopp, 9. B 

Výjezdko

Sice jsem už v osmičce, ale jsem tu poprvé a moc se mi tu líbí. Je tu bezva hřiště, super děcka a učitelé k tomu. Chci poděkovat 2. skupině za to, že byli tak skvělí a kamarádští. Moc mi chutnala jídla od naší vrchní kuchařky paní učitelky Čermákové. Potkala jsem bezva děcka a užila si spustu legrace. Děkuju moc za to, že jsem sem mohla jet a za to, že na mě byli všichni tak hodní.

Vendy Stehlíková, 8. C 

Hodnocení výjezdka

Byla jsem tu letos poprvé a moc se mi tu líbilo. Hry byly úžasné a byla tady velká sranda. Jídlo bylo hrozně dobré. Kamarádi, kteří tu jsou už poněkolikáté, tvrdí, že je rok od roku lepší. Kdybych měla napsat, na kolik procent ze sta se mi tu líbilo, napsala bych 110%.

Kája Kozubíková, 7. B

Toto výjezdko patřílo mezi nejlepší a zároveň nejhorší. Nejlepší v tom, že jsme tu mohli být celý víkend ve skvělém prostředí se skvělými učiteli a kamarády. Hrála se spousta her a hodně se toho projednalo, ale nejhorší bylo to, že toto bylo moje poslední výjezdko. Podle mě je výjezdko nejlepší akce roku (teda hned po plese) . Je super, že se to každý rok pořádá. Příští rok určitě (alespoň v duchu) pojedu znovu.

Míša Virčíková, 9.A 

Mně se tady hrozně moc líbilo. Bylo to tu super. Všechny ty hry, lidé, zábava…prostě NEJ. Je to tady moc fajn, útulné a příjemné. Moc mi chutnalo jídlo. Bylo super, že vyšlo počasí a že byla zmrzlina. Moc všem děkuju za úžasný zážitek a těším se snad příští rok!!!

Lucie Šlezingrová, 8.B

 

Jídlo bylo jako vždy vynikající. Paní učitelka Čermáková je vynikající kuchařka. Počasí nám také přálo. Seznámili jsme se s dalšími žáky. Skupinku jste nám lépe vybrat nemohli. Strašně moc se těším na další rok. Děkujeme, že jste nám to tak připravili.

Anička Vajčnerová, 8.B 

Letošní výjezdko bylo výborné. Nejen, že tam byli super lidé, ale i dobrá zábava. Bavily mě hry, které jsme hráli. Jídlo, které vařila paní učitelka Čermáková bylo vynikající. Nejvíc se mi líbilo, jak jsme se loučili s deváťáky. Těším se na další rok v parlamentu.

                                                  S úctou Váš Honza Němec 

Na to, že jsem tady poprvé, tak to bylo úžasné. Ubytování se líbilo. Seznámila jsem se s řadou nových lidí. Klidně bych jezdila na výjezdko každý týden. Děkuji za úžasné jídlo!

Michaela Randulová, 7.A 

Co se mi na tomto pobytu líbilo? No prostě VŠECHNO. Tento rok jsem tady ale bohužel naposled, protože chodím už do 9. třídy. Poznala jsem tady opět hodně nových lidí a nových kamarádů. Taky bych chtěla poděkovat všem paním učitelkám a panu učiteli, že se o nás tak hezky starali, vařili dobré obědy, vymýšleli hry a zábavu pro všechny. Výjezdko je prostě ta nejlepší věc, co může být. Nemám nic, co bych mohla zkritizovat.

Michaela Repková, 9.B 

Bylo to tady super. Ubytování bylo velice útulné. Jídlo bylo dobré a chutné. Velice se mi líbil i program. Děcka jsou také super. Se všemi byla legrace. Líbilo se mi i to, že se zde neřešily jen věci okolo školy, ale že se vymýšlely i skvělé hry.

Michaela Nagyová, 7.C 

Moc se mi tu líbilo, ostatně i jako minule. Určitě se těším na příští rok. Jídlo od paní učitelky Čermákové bylo skvělé. Poznala jsem spoustu bezva lidí a zahrála si úžasné hry. Výjedzní zasedání ŽP je jedna z nejlepších akcí na Bakalce.

Sára Rašovská, 8.B 

Moc se mi tu líbilo. Je to tu vážně super. Jestli budu příští rok ještě na Bakalce, určitě jedu znovu.

Honza Gargulák, 7.A 

Na výjezdko jsem jela poprvé. Vůbec, opravdu vůbec toho nelituju. Když jsem sem přijela, znala jsem asi jen polovinu lidí. Teď znám všechny a jsou to ti nejlepší lidé, které jsem kdy mohla poznat. Všichni šestáci, sedmáci…prostě všichni! Děkuju všem učitelům, kteří pro nás nachystali super hry a program. Také děkuji paní učitelce Čermákové, že nám tak dobře vařila. Je mi hrozně líto, že jsem tady naposledy. Ještě jednou moc děkuju!

Kristýna Hanáčková, 9.B 

Píšu toto hodnocení a dívám se na lidi, co tady budou ještě dlouho. Ty čtyři roky, ty čtyři návštěvy uběhly strašně rychle. Každé zasedání bylo jiné. Tohle zasedání uběhlo strašně rychle. Mrzí mě, že už další takové zasedání nezažiju. Na tyhle chvíle budu často vzpomínat.Vzpomenu si na ty skvělé snídaně, dobré čaje, buchty a především na ty úžasné a příjemné chvíle. Nepamatujeme si dny, ale pamatujeme si chvíle. Zážitky vás neopustí. Vzpomínky zůstanou.

Veronika Kopalová, 9.A 

Výjezdko se mi velice líbilo. Byla tu sranda, fajn hry a lidé. Tak příští rok…

Kuba Jäger, 8.B