Protidrogová prevence v 7.C

Protidrogová prevence v 7.C

Dne 25.2.2020 proběhlo v 7.C diskusní setkání týkající se prevence drogové závislosti. Hostem byl policista Mgr. Radim Čuřík. Náplní dvou vyučovacích hodin bylo: rozdělení drog, vznik závislosti, zdravotní rizika, cena drog, trestná odpovědnost u nás i v zahraničí. A jak program hodnotili samotní žáci?

Mně se to líbilo. Bylo to věcné, byl tam dostatečný prostor na otázky, dávalo to smysl a bylo to místy vtipné.  (G.T.)

Program se mi líbil. Přišlo mi, že to bylo konečně podané správným a zábavným způsobem. Působilo to upřímně. Uvítala bych další hodinu. (M.D.)

Bylo to fajn a dověděl jsem se spoustu informací. Přivítal bych další přednášku. (D.K.)

Bylo to velmi zajímavé, odnáším se nové informace a určitě by mohlo být pokračování. (M.S.)

Přišlo mi, že to bylo dobře zpracované, smysluplné odpovědi, vše dobře vysvětlené. Možná zbylo ještě pár nezodpovězených otázek, takže by mi nevadilo, kdybychom měli ještě jednu přednášku. (M.Š.)

Rád jsem se dověděl něco nového. Moc mě to bavilo. Nejvíce zajímavé bylo povídání o nemocech, které způsobují právě drogy. (O.V.)

Moc se mi to líbilo. Dověděla jsem se spoustu nových věcí ohledně drog. Určitě bych to chtěla někdy zopakovat. Hodně mě zaujalo to, že po užívání drog jsme náchylní k různým nemocem. (K.T.)

Moc se mi to líbilo, hodně jsem si toho dověděla. Překvapilo mě, kolik toho je (informací) a vyděsilo, jak jednoduše se něco takového k člověku dostane. Za ty dvě hodiny jsem vstřebala mnohem víc informací, než jsem čekala. Hodně mi to přineslo. Děkuji.